Topp 100 reiseblogger som gir næring til din reiselyst

Topp 100 reiseblogger som gir næring til din reiselyst

100 beste reiseblogger

Coastal_Road_by_Turquoise_Waters_Aerial_View
SKREVET AV
Maricor Bunal
PUBLISERT PÅFebruary 16, 2024

Å legge ut på en reise, enten alene eller sammen med sine kjære, innebærer en tørst etter nye opplevelser, ukjente territorier og forfriskende mangfoldige kulturer. I det enorme internettlandskapet har reiseblogger blitt go-to-guiden for globetrottere, og hjelper til med å inspirere, informere og tenne på vandrelysten i oss. 

Vi har streifet rundt på nettet og håndplukket 100 av de beste reisebloggene som vil transportere deg fra hjemmet ditt til usynlige hjørner av kloden.

Kriterier for utvelgelse

Det var ingen enkel oppgave å velge det beste fra en lang rekke utmerkede reiseblogger. Vi så nøye gjennom hundrevis, og utforsket innholdet, presentasjonen og de unike perspektivene som tilbys. Våre utvalgskriterier inkluderte:

  • Kvalitet på innhold : Informativt, engasjerende og inspirerende innhold fylt med praktiske tips og personlige erfaringer.
  • Konsistens : Regelmessig oppdaterte blogger som tilbyr fersk innsikt og perspektiver til leserne.
  • Autentisitet : Blogger som gir ekte beretninger om reiseopplevelser, alt fra utforskningsfortellinger til overnatting og anmeldelser av lokal mat.
  • Estetikk : Godt presenterte blogger med fotografier av høy kvalitet, innbydende oppsett og brukervennlig navigering.
  • Publikumsengasjement : Blogger som har aktiv interaksjon med leserne sine gjennom kommentarer, sosiale medier eller nyhetsbrev på e-post.

Oversikt over de 100 beste reiseblogger

Solo reiseblogger

Solo reiseblogger er de perfekte følgesvennen for de modige hjertene som omfavner den åpne veien alene. De introduserer deg til de unike utfordringene og frigjørende belønningene ved å reise alene, og gir deg verdifulle råd om sikkerhet, planlegging og få mest mulig ut av soloeventyret ditt.

Jente om kloden

Oppdag verden gjennom øynene til en kvinnelig alenereisende med «Girl About The Globe». Denne styrkende bloggen er en viktig ressurs for kvinner som søker solo-eventyr, og tilbyr innsiktsfulle tips og sikkerhetsguider. Utvalgt innhold som "Tips for å kjøre i utlandet som alenereisende" gir praktiske råd for å navigere på veiene uavhengig. Koble til fellesskapet på Facebook, Instagram og LinkedIn for et støttende nettverk av likesinnede solo-utforskere. La «Girl About The Globe» inspirere og veilede deg på din soloreise.

Pommie reiser

Legg ut på en livlig reise med «PommieTravels.com», en blogg som innkapsler ånden til en britisk eventyrer som utforsker verden. Denne bloggen tilbyr en eklektisk blanding av reisehistorier, praktiske råd og kulturell innsikt, og er et skattekammer for de som søker en blanding av eventyr og autentisitet. Dykk ned i den anbefalte lesedelen for håndplukkede reiseperler. Koble til og hold deg oppdatert gjennom sosiale medier for de siste eskapadene og reiseinspirasjonene.

Vandrende jarl

Bli med på den globale utforskningen med «WanderingEarl.com», en reiseblogg kuratert av Derek Baron, en evig nomad med nesten to tiår med reiseerfaring. Denne bloggen tilbyr et unikt perspektiv på langsiktige reiser, kulturell fordypning og ukonvensjonelle eventyr, og er et vitnesbyrd om et mindre vanlig liv. Oppdag anbefalt lesing for dyptgående innsikt og følg reisen på sosiale medier for sanntidsoppdateringer og reiseinspirasjon.

Blondinen i utlandet

Start et stilig eventyr med «The Blonde Abroad», en fengslende reiseblogg av Kiersten Rich. Som en verdensomspennende gründer deler Kiersten en perfekt blanding av luksuseskapader, budsjettvennlige reisetips og styrkende fortellinger for kvinnelige reisende. Bloggens elegante design speiler forfatterens jetsetting-livsstil. Dykk inn i anbefalt lesing for kuratert reiseveiledning og ta kontakt med fellesskapet på sosiale medier for en daglig dose vandringslyst.

Reise Lemming

Oppdag verdens nye destinasjoner med «Travel Lemming». Denne bloggen feirer eventyr utenfor allfarvei og bærekraftig reise. Forfattet av Nate Hake, en erfaren reisende og advokat, tilbyr bloggen innsikt i unike destinasjoner og ansvarlig turisme. Utforsk anbefalt lesing for skjulte perler og bli med i fellesskapet på sosiale medier for det siste innen etiske reiser.

Solo Globetrotter

Nyt et soloeventyr med «The Solo Globetrotter», en reiseblogg av Aleah Taboclaon. Denne bloggen er dedikert til kvinnelige alenereisende, og kombinerer praktiske råd, kulturell innsikt og personlige historier. Aleahs fortellinger inspirerer og styrker, noe som gjør det til en viktig ressurs for uavhengige oppdagere. Utforsk den anbefalte leseseksjonen for solo reisevisdom og ta kontakt med fellesskapet på sosiale medier for delte opplevelser og vandrelyst.

World of Wanderlust

Kom på en luksuriøs reise med "World of Wanderlust", en reiseblogg av Brooke Saward. Fordyp deg i elegansen ved å reise gjennom Brookes stilige eventyr og ekspertutvalgte innhold. Denne bloggen er en skattekiste av reisemålsguider, reisetips og grafikk som fremkaller vandrelyst. Utforsk den anbefalte lesedelen for eksklusiv innsikt, og bli med i det globale fellesskapet på sosiale medier for en daglig dose raffinert reiseinspirasjon.

Solo reisende verden

Utforsk «Solo Traveler World», din beste ressurs for uavhengig utforskning. Forfattet av Janice Waugh og Tracey Nesbitt, er denne bloggen en omfattende guide for alenereisende, som tilbyr tips, reiseruter og personlige historier. Oppdag gleden og friheten ved å reise alene gjennom deres engasjerende innhold. Dykk ned i den anbefalte leseseksjonen for innsikt i reise alene og ta kontakt med fellesskapet på sosiale medier for delte opplevelser og kameratskap på reise alene.

Be My Travel Muse

Legg ut på en eventyrlig reise med «Be My Travel Muse», en blogg av Kristin Addis. Designet for den eventyrlystne sjelen, er denne bloggen en skattekiste av solo reiseinspirasjon, offbeat destinasjoner og praktiske tips. La «Be My Travel Muse» være din guide til ukonvensjonelle og oppslukende reiseopplevelser.

Jente vs Globe

Gå inn i verden av «Girl vs Globe», en blogg av Sabina Trojanova som vakkert blander stil, eventyr og meningsfylt reise. Denne bloggen er passet ditt til fengslende fortellinger, reisemålsguider og et dryss av livsstilsinspirasjon.

Solosophie

Solosophie
Kilde: Solosophie

Opplev verden gjennom øynene til Sophie Nadeau med «Solosophie». Denne bloggen er en herlig blanding av reise, kultur og historie, og gir leserne dyptgående innsikt i fortryllende reisemål.

Grrrl reisende

Bli med Christine Kaaloa på hennes verdensomspennende eventyr med «Grrrl Traveler». Denne bloggen er et fristed for kvinnelige alenereisende, og tilbyr praktiske tips, kulturelle opplevelser og engasjerende fortellinger.

Otts verden

Opplev unike reiser med «Ott's World», en blogg av Sherry Ott. Denne bloggen er en feiring av sakte reiser, oppslukende opplevelser og kulturelle forbindelser. Dykk inn i «Otts verden» for tankevekkende reisehistorier og et glimt inn i et godt reist liv.

Pauline reiser

Oppdag "Pauline Travels", en blogg av Pauline Vergnet. Denne plattformen er en fengslende blanding av reisefortellinger, praktiske tips og kulturell innsikt. Bli med Pauline mens hun deler eventyrene sine, og gir inspirasjon til alenereisende og de som søker autentisk utforskning. Enten det er å avdekke skjulte perler, navigere i ulike kulturer eller omfavne friheten til å reise alene, er Pauline Travels en herlig guide til å oppdage verdens skjønnhet.

Enslig vandrer

Bli med Aleah Taboclaon på soloeventyrene hennes med «Solitary Wanderer». Denne bloggen er en feiring av reiser alene, og tilbyr innsiktsfulle fortellinger, praktiske tips og et glimt av Aleahs globale utforskninger. Oppdag gledene ved uavhengig reise og finn inspirasjon til ditt neste solo-opphold med «Solitary Wanderer».

De blonde reiser

Oppdag mer med «The Blond Travels», en reiseblogg av Natasha Amar. Natashas blogg er en blanding av reisehistorier, praktiske råd og kulturell utforskning. Enten du er en erfaren reisende eller nybegynner, tilbyr «The Blond Travels» et vell av innsikt og inspirasjon for ditt neste eventyr.

Denne forslåtte kofferten

Bli med Brenna Holeman på en reise med selvoppdagelse og global utforskning med «This Battered Suitcase». Denne bloggen er et lerret av Brennas eventyr, og fanger skjønnheten i forskjellige kulturer og landskap. Fordyp deg i stemningsfull historiefortelling og finn inspirasjon til meningsfylte reiseopplevelser.

Reisesko Bum

Gå inn i verden av «Travel Shoe Bum», en blogg av Bhisham Mansukhani. Denne bloggen er et vitnesbyrd om ånden til en sann vandrer, og tilbyr reiseskildringer, fotografering og innsikt fra veien mindre reist. Opplev verden gjennom Bhishams linse og la "Travel Shoe Bum" tenne på vandringslysten din.

Solo pass

Solo pass
Kilde: Solo pass

Naviger i verden av soloreiser med "Solo Passport", en blogg av Raksha Prasad. Denne bloggen tilbyr en blanding av reisehistorier, praktiske råd og kulturell utforskning, og er en verdifull ressurs for solo-eventyrere. Bli med Raksha på hennes soloreise og oppdag gledene ved uavhengig utforskning med «Solo Passport».

Koffert og hæler

Prøv «Suitcase and Heels», en blogg av Adelina Wong. Denne bloggen er en blanding av reise, mote og livsstil, og tilbyr et unikt perspektiv på å utforske verden med stil. Bli med Adelina på hennes reise for å oppdage elegante destinasjoner og reis med stil gjennom «Suitcase and Heels».

Digitale Nomad reiseblogger

Digitale nomadeblogger er digitale guidebøker for de som ønsker å kombinere arbeid og reise. Disse bloggene kartlegger kursen for å opprettholde en vellykket livsstil for eksternt arbeid, samtidig som de metter vandrelysten din, og gir tips om coworking spaces, tilkoblingsmuligheter og balansering av arbeid med utforskning.

Nomadisk Matt

Bli med Matt Kepnes på hans digitale nomadereise med «Nomadic Matt». Denne innflytelsesrike bloggen er en omfattende ressurs for budsjettreiser, digital nomadisme og reisemålsguider. Utforsk praktiske tips, engasjerende historier og ressurser for å gi drivkraft til dine egne nomadeeventyr. La "Nomadic Matt" være din guide til et liv med reise og fjernarbeid.

Anbefalt litteratur: "De 6 beste herbergene i Cusco"

The Broke Backpacker

Få noen ideer om budsjettbevisste eventyr med «The Broke Backpacker», en blogg av Will Hatton. Denne bloggen er skreddersydd for budsjettreisende og digitale nomader, og tilbyr praktiske råd, sparetips og uvanlige reisemål. Følg Wills reise for å oppdage rimelige måter å utforske verden og leve et liv med reise på.

Verdens nomader

Oppdag verden gjennom linsen til «World Nomads», en reiseblogg og forsikringsleverandør. Denne plattformen er en skattekiste av reisesikkerhetstips, reisemålsguider og inspirerende historier. Enten du er en digital nomad eller en tradisjonell reisende, tilbyr "World Nomads" verdifull innsikt for en sikker og berikende reise.

Ekspert Vagabond

Bli med Matthew Karsten på hans eventyrlige oppdrag med «Expert Vagabond». Denne bloggen er en visuell fest med fantastisk fotografering, adrenalinpumpende historier og praktiske råd for ambisiøse digitale nomader. Dykk inn i Matthews verden av utforskning og finn inspirasjon til dine egne nomadiske sysler.

Anbefalt litteratur: "Mine 50 beste reisetips"

Reis utenfor stien

Naviger de ukjente reiseveiene med «Travel Off Path», en blogg dedikert til uvanlige reisemål og digital nomadinnsikt. Forfattet av Pashmina Binwani og Ivan Kralj, tilbyr denne bloggen et nytt perspektiv på reisetrender og fjernarbeid. La "Travel Off Path" guide deg til unike eventyr og ukonvensjonelle nomadiske livsstiler.

Nomadejente

Styrk din digitale nomadereise med «Nomad Girl», en blogg av Amanda Walkins. Denne plattformen er et fristed for kvinnelige digitale nomader, og tilbyr innsikt, ressurser og personlige historier. Bli med Amanda i å navigere i utfordringene og triumfene til en stedsuavhengig livsstil med «Nomad Girl».

En bror i utlandet

Legg ut på en transformativ reise med "A Brother Abroad", en blogg av Ryan Brown. Denne bloggen er en blanding av reise, selvoppdagelse og eksternt arbeid. Utforsk Ryans eventyr og praktiske tips for digitale nomader. La "A Brother Abroad" inspirere din egen reise til et liv i frihet og utforskning.

Andysto

Andysto
Kilde: Andysto

Oppdag den digitale nomadelivsstilen med «Andysto», en blogg av Andy Strote. Denne plattformen tilbyr en blanding av reiseeventyr, forretningsinnsikt og praktiske tips for ambisiøse digitale nomader. Bli med Andy på hans reise og få inspirasjon til en fleksibel og tilfredsstillende nomadisk livsstil med «Andysto».

Anna overalt

Opplev et globalt eventyr med «Anna Everywhere», en blogg av Anna Lysakowska. Denne bloggen forteller om Annas reiser, kulturelle innsikt og livsstil som digital nomad. Dykk ned i fengslende fortellinger, reisetips og reisemålsguider. Bli med Anna på hennes reise for å utforske ulike kulturer og ukonvensjonelle reisemål.

Bli Nomad

Bli Nomad
Kilde: Bli Nomad

Naviger i den digitale nomade-livsstilen med «Become Nomad», en omfattende blogg av Eli David. Denne plattformen tilbyr praktiske råd, ressurser og innsikt i den nomadiske livsstilen, og er en verdifull guide for både ambisiøse og erfarne digitale nomader. La «Become Nomad» være ditt kompass til en stedsuavhengig livsstil.

Frilanseren Chris

Bli med Chris Dodd på hans reise som frilans digital nomade med «Chris the Freelancer». Denne bloggen er et ressurssenter for frilansere og digitale nomader, og gir innsikt i eksternt arbeid, entreprenørskap og reiser. Utforsk praktiske tips og inspirerende historier for å gi drivkraft til dine egne frilanseventyr.

Digital Nomade Soul

Oppdag "Digital Nomad Soul", en blogg av Denny Meyer. Denne plattformen tilbyr et vell av ressurser, innsikt og guider for de som omfavner den eksterne arbeidslivsstilen. Enten du er en erfaren nomad eller bare har begynt, finn inspirasjon og praktiske tips om «Digital Nomad Soul».

Jenta dro til utlandet

Opplev verden gjennom linsen til «Girl Gone Abroad», en blogg av Emily Baillie. Denne bloggen er skreddersydd for kvinnelige alenereisende og digitale nomader, og tilbyr praktiske råd, kulturell innsikt og reisemålsguider. Bli med Emily på hennes globale eventyr og finn inspirasjon til din egen reise.

Geiter på veien

Lær noen tips om den nomadiske livsstilen med «Goats on the Road», en blogg av Nick og Dariece. Denne plattformen er et vitnesbyrd om sakte reiser, uoversiktlige destinasjoner og den digitale nomade-livsstilen. Dykk inn i deres eventyr, reisetips og innsikt i å opprettholde et liv på veien.

Halvparten Reiser

Utforsk verden gjennom linsen til «Half Half Travel», en blogg av Becca og Dan. Denne unike plattformen kombinerer reisefortellinger med kreativ fotografering, og fanger skjønnheten i forskjellige kulturer. Bli med Becca og Dan på deres visuelle reise og finn inspirasjon til dine egne globale eventyr.

Hei Ciara

Hei Ciara
Kilde: Hei Ciara

Bli med Ciara Johnson på hennes digitale nomadereise med «Hey Ciara». Denne bloggen er en blanding av reisehistorier, praktiske råd og innsikt i den nomadiske livsstilen. Utforsk Ciaras eventyr og finn ressurser for å omfavne en stedsuavhengig karriere.

Anbefalt litteratur: "Vil du reise?"

Hobo med en bærbar PC

Naviger i den digitale nomadelivsstilen med «Hobo with a Laptop», en blogg av Andrew Alexander. Denne plattformen tilbyr innsikt, ressurser og praktiske tips for de som søker en ekstern arbeidslivsstil. Bli med Andrew på reisen hans og oppdag mulighetene for å jobbe fra hvor som helst med «Hobo with a Laptop».

Nomadekapitalist

Få et glimt av den globale livsstilen med «Nomad Capitalist», en blogg av Andrew Henderson. Denne plattformen fordyper seg i verden av internasjonal livsstil, offshore-strategier og fordelene ved å være en global borger. Utforsk Andrews innsikt i et stedsuavhengig liv med «Nomad Capitalist».

Ikke en nomadeblogg

Oppdag verden gjennom øynene til Lauren Juliff med «Not a Nomad Blog». Denne bloggen er en samling av Laurens unike reiseopplevelser, personlige vekst og innsikt i den digitale nomadens livsstil. Bli med Lauren på hennes reise for å utforske ukonvensjonelle destinasjoner og omfavne et liv utenom det vanlige.

Å Christine

Få mer informasjon om bærekraftig reise med «O Christine», en blogg av Olivia Christine. Denne plattformen er en feiring av miljøvennlige eventyr, kulturell utforskning og ansvarlig turisme. Dykk ned i Olivias opplevelser og finn inspirasjon til oppmerksomme og intensjonelle reiser.

Pack's Light

Bli med Gabby Beckford på hennes reise med meningsfylt reise med «Pack's Light». Denne bloggen er en blanding av reise, livsstil og sosial påvirkning, og tilbyr innsikt i kulturell fordyping og ansvarlig turisme. Utforsk Gabbys eventyr og finn inspirasjon for å skape en positiv innvirkning gjennom reiser.

Runaway Juno

Opplev verden gjennom øynene til Juno Kim med «Runaway Juno». Denne bloggen er en levende billedvev av reisehistorier, kulturell utforskning og fantastisk fotografering. Bli med Juno på hennes globale eventyr og oppdag skjønnheten i forskjellige landskap og kulturer.

Salt i håret vårt

Legg ut på en visuell reise med "Salt in Our Hair", en blogg av Martien Janssen og Jiska van Rossum. Denne plattformen er en feiring av reisefotografering, eventyr og kulturell oppdagelse. Dykk ned i Martien og Jiskas visuelle historiefortelling og finn inspirasjon til dine egne pittoreske reiser.

Anbefalt litteratur: "Salt i håret vårt: Japan"

Den skissemessige reisende

Start en virtuell reise gjennom Marks øyne, følg hans globale eskapader mens han utforsker verdens hjørner. Med fengslende fortellinger rike på erfaring og kunnskap, er bloggen mer enn bare en reisedagbok – den gir praktiske råd, tips og innsikt for både digitale nomader og reiseentusiaster. Enten det er detaljerte guider om destinasjoner, kunnskapsrike reisehacks eller gjennomtenkte refleksjoner om reiselivsstilen, er TheSketchyTraveller.com en skattekiste av ressurser for alle som har et tilfelle av vandrelyst.

gjerrige nomader

Vil du prøve budsjettvennlige eventyr? Begynn med «Snåle nomader», en blogg av Campbell og Alya. Denne plattformen er et vitnesbyrd om rimelige reiser, eventyrsport og uvanlige destinasjoner. Bli med Campbell og Alya på deres sparsommelige utforskninger og finn inspirasjon for budsjettbevisste reiser.

Anbefalt litteratur: "Ting å gjøre i El Salvador"

Svensk Nomad

Utforsk verden gjennom linsen til Alexander Waltner med «Svensk Nomad». Denne bloggen er en blanding av reisehistorier, fotografi og kulturell innsikt. Bli med Alexander på hans globale eventyr og oppdag underverkene til forskjellige destinasjoner.

En nomades dagbok

Bli med Ahmad og Layla på deres nomadereise med «The Diary of a Nomad». Denne bloggen er en blanding av kulturell utforskning, inspirerende historier og reiseguider. Dykk ned i Ahmad og Laylas erfaringer og finn ressurser for dine egne nomadeeventyr.

Planeten D

Planeten D
Kilde: Planeten D

Legg ut på episke eventyr med «The Planet D», en blogg av Dave og Deb. Denne plattformen er en feiring av eventyrreiser, fantastisk fotografering og innsiktsfulle fortellinger. Bli med Dave og Deb på deres globale utforskninger og finn inspirasjon til dine egne adrenalinpumpende reiser.

For mange adaptere

Naviger i reiseteknologiens verden med «Too Many Adapters», en blogg av Dave Dean. Denne plattformen tilbyr innsikt i de nyeste gadgetene, reiseutstyret og teknologitipsene for digitale nomader. Bli med Dave på hans utforskning av skjæringspunktet mellom reise og teknologi.

Nomade Og Forelsket

Nomad and In Love gir et unikt perspektiv av et par som navigerer etter kjærligheten til reise og hverandre. Det er en fengslende blanding av reisehistorier, livsleksjoner og praktiske råd for par som ønsker å omfavne den nomadiske livsstilen. Bloggen dekker ulike aspekter, inkludert reisemålsguider, reisetips, samt innsikt om bærekraftig reise, som gir et ansvarlig preg på reiseopplevelsene dine.

Budsjett reiseblogger

"Budsjett reiseblogger" er skattekartene dine for rimelig utforskning. De beviser at du ikke trenger dype lommer for å unne deg vandrelysten din, og gir uvurderlige tips om pengebesparende reisetips, rimelige overnattingssteder, rimelige lokale spisesteder og rimelige reisemål.

Billigste reisemålsblogg

Oppdag rimelige reisealternativer med «Blogg for billigste reisemål», en ressurs av Tim Leffel. Denne bloggen er din guide til budsjettvennlige reisemål, sparetips og praktiske råd for å utforske verden uten å tømme banken. Følg Tims innsikt for å få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt.

Budsjetter reisen din

Planlegg reisene dine på et budsjett med "Budsjett reisen din", en omfattende plattform som tilbyr budsjetteringsverktøy, reisekostnadsestimater og reisemålsguider. Denne bloggen er din beste ressurs for å maksimere reiseopplevelsene dine samtidig som du minimerer utgiftene. Utforsk budsjettvennlige reisealternativer med «Budsjetter reisen».

Budsjett reiser

Utforsk verden uten å sprenge banken med "Budsjettreiser", en mangeårig ressurs for rimelige reisetips, reisemålsguider og budsjettvennlige opplevelser. Dykk ned i mengden av informasjon på denne plattformen for å gjøre reisedrømmene dine til virkelighet uten å gå på akkord med budsjettet ditt.

Langs støvete veier

Dykk inn i budsjettbevisste eventyr med «Along Dusty Roads», en blogg av Andrew og Emily. Denne plattformen tilbyr en blanding av reisefortellinger, praktiske tips og destinasjonsguider for de som søker rimelige og autentiske reiseopplevelser. Bli med Andrew og Emily på deres reise for å utforske verden på et budsjett.

Sparsommelig førsteklasses reise

Oppdag kunsten å reise godt på et budsjett med «Nøysom førsteklasses reise», en blogg av Jo Karnaghan. Denne plattformen er en flott kilde til tips og triks for å oppnå luksuriøse reiseopplevelser uten den høye prislappen. Følg Jos reise for å reise med stil på et budsjett.

Gå på tur

Legg ut på budsjettvennlige backpacking-eventyr med «Go Backpacking», en blogg av Dave Lee. Denne plattformen gir innsikt i backpacking, rimelige destinasjoner og reisehistorier fra veien. Bli med Dave på reisen hans for å utforske verden med et begrenset budsjett.

Anbefalt litteratur: "Reise som kontaktsport"

Hostelgeeks

Oppdag budsjettvennlige overnattingsalternativer med "Hostelgeeks", en blogg dedikert til å vise frem verdens beste vandrerhjem. Denne plattformen gir ikke bare vandrerhjemsanbefalinger, men tilbyr også reiseguider og tips for de som søker rimelige og sosiale reiseopplevelser.

Hvilke grenser reiser

Utforsk verden uten begrensninger på budsjettet ditt med «What Boundaries Travel», en blogg av Lori og Randy. Denne plattformen tilbyr praktiske råd, reisemålsguider og personlige historier for budsjettbevisste reisende. Bli med Lori og Randy på deres reise for å bryte ned grenser i budsjettreiser.

Reise uavhengig

Styrk dine budsjettbevisste eventyr med «Reiseuavhengig», en omfattende ressurs for uavhengige reisende. Denne bloggen tilbyr tips, ressurser og innsikt om å reise på et budsjett samtidig som du opprettholder fleksibilitet og frihet. Utforsk verden uavhengig og rimelig med «Travel Independent».

Den stakkars reisende

Oppdag budsjettvennlige reisealternativer med «The Poor Traveler», en blogg av Vins og Yosh. Denne plattformen er en skattekiste av budsjettreiseguider, tips og reiseruter for de som søker rimelige eventyr. Følg Vins og Yoshs reise for å utforske verden uten å tømme banken.

Reisekostnadene

Utforsk budsjettvennlige reisealternativer med «The Cost of Travel», en blogg dedikert til å hjelpe reisende med å planlegge rimelige eventyr. Denne plattformen gir innsikt i reisekostnader, budsjetteringstips og destinasjonsguider for de som søker økonomiske reiseopplevelser.

Eventyr reiseblogger

Eventyrblogger er skreddersydd for spenningssøkende og adrenalinjunkies. De inviterer deg til å dykke inn i en verden av ekstremsport, utfordrende fotturer og dristige utforskninger, og tilbyr veiledning om nødvendig utstyr, forholdsregler og de beste stedene for et adrenalinfylt eventyr.

Mindful reiseopplevelser

Kom på et oppmerksomt eventyr med «Mindful Travel Experiences». Denne bloggen, kuratert med intensjon, kombinerer reise og oppmerksomhet, og tilbyr innsikt i oppslukende og bevisst utforskning. Bli med i dette fellesskapet for reiser som beriker sjelen og fremmer oppmerksomt liv.

Switchback Travel

Utforsk naturen med «Switchback Travel», en blogg dedikert til utendørseventyr, utstyrsanmeldelser og reisemålsguider. Enten du er interessert i fotturer, camping eller andre friluftsaktiviteter, finn ekspertinnsikt og anbefalinger for å forbedre ditt neste eventyr.

Anbefalt litteratur: "Beste ryggsekksekker i 2024"

Expert World Travel

Øk reiseopplevelsene dine med «Expert World Travel», en blogg som tilbyr ekspertråd om eventyrreiser, utstyrsanmeldelser og høydepunkter. Finn inspirasjon og praktiske tips til ditt neste spennende eventyr, guidet av ekspertisen til erfarne reisende.

Camping Quebec

Fordyp deg i den utendørs skjønnheten i Quebec med "Camping Quebec." Denne bloggen er din guide til campingeventyr i det pittoreske landskapet i Quebec, og gir tips, campingplassanmeldelser og innsikt for en minneverdig utendørsopplevelse.

Anbefalt litteratur: "Gleden ved camping"

Eventyrlystne Kate

Bli med Kate McCulley på hennes eventyrlige reise med «Adventurous Kate». Denne bloggen er en feiring av kvinnelige soloreiser, og gir innsikt i spennende opplevelser, reisemålsguider og styrkende fortellinger. Oppdag verden gjennom Kates fryktløse utforskning.

Reisetiden

Reisetiden
Kilde: Reisetiden

Slipp løs episke eventyr med «Journey Era», en blogg av Jackson Groves. Denne plattformen er en visuell fest med reisefotografering, adrenalinpumpende historier og reisemålsguider. Følg Jacksons reise for å oppleve verdens mest fantastiske landskap og spennende aktiviteter.

Wanderlusters

Gi energi til vandrelysten din med «Wanderlusters», en blogg som tilbyr en blanding av eventyrreiser, fotografering og reisemålsguider. Bli med Charli og Ben mens de deler sine erfaringer og innsikt i å utforske verden med en følelse av eventyr.

Ung eventyrinne

Gå gjennom reisen med selvoppdagelse og eventyr med "Young Adventuress", en blogg av Liz Carlson. Denne plattformen er en blanding av personlige historier, kulturell utforskning og styrkende fortellinger. Følg Liz på hennes søken etter eventyr og meningsfylt reise.

Nyheter om eventyrreiser

Hold deg oppdatert på de siste trendene og nyhetene innen eventyrreiser med «Adventure Travel News». Denne bloggen er en verdifull ressurs for bransjeinnsikt, bærekraftig reisepraksis og inspirasjon for ditt neste vågale eventyr.

Alastair Humphreys

Hopp på mikroeventyr og inspirer følelsen av utforskning med «Alastair Humphreys». Denne bloggen, av den anerkjente eventyreren Alastair Humphreys, oppfordrer enkeltpersoner til å finne eventyr i hverdagen og utforske verden med nysgjerrighet.

Andrew Skurka

Oppdag kunsten med langdistanse backpacking og utendørseventyr med "Andrew Skurka." Denne bloggen, skrevet av den dyktige ryggsekkturisten Andrew Skurka, tilbyr innsikt, utstyrsanmeldelser og tips for de som søker episke villmarksopplevelser.

Apogee Adventures

Opplev transformative utendørseventyr med «Apogee Adventures». Denne bloggen, fokusert på eventyrreiser for ungdom, tilbyr historier, reiseruter og innsikt i å styrke unge individer gjennom utendørs utforskning.

Anbefalt litteratur: "Alaska Mountains & Coast"

Atlas og støvler

Utforsk verdens underverker med «Atlas and Boots», en blogg som tilbyr en blanding av eventyrreiser, fantastisk fotografering og reisemålsguider. Bli med Peter og Kia mens de deler sine erfaringer og inspirerer andre eventyrere.

Austin eventyr

Legg ut på guidede eventyr med «Austin Adventures», en blogg dedikert til kuraterte reiseopplevelser. Enten det er fotturer, sykling eller kulturell utforskning, finn inspirasjon til ditt neste guidede eventyr med innsikt fra erfarne reiseeksperter.

Anbefalt litteratur: "Ultimate South Island Adventure "

Bearfoot teori

Bli med eventyrentusiasten Kristen Bor mens hun deler sine utendørsopplevelser på «Bearfoot Theory». Denne bloggen er en omfattende ressurs for eventyrreiser, anmeldelser av utendørsutstyr og tips for bærekraftig og ansvarlig utforskning.

BK eventyr

BK eventyr
Kilde: BK eventyr

Oppdag spennende eventyr i Florida med "BK Adventure." Denne bloggen gir innsikt i unike utendørsopplevelser, inkludert kajakkpadling, dyrelivsmøter og miljøvennlige eventyr. Utforsk Sunshine States naturlige underverk med BK Adventure.

Eventyrets grenser

Utforsk skjæringspunktet mellom eventyr og kulturell utforskning med «Borders of Adventure». Denne bloggen, skrevet av Becki Enright, tilbyr fortellinger, reisemålsguider og innsikt i å oppdage verdens mangfoldige landskap og kulturer.

Galt familieeventyr

Oppdag familievennlige eventyr med «Crazy Family Adventure», en blogg av Bryanna og Craig Royal. Denne plattformen gir innsikt i RV-reiser, utendørsopplevelser og familieeventyr. Følg reisen deres og samle inspirasjon til dine egne familieeskapader.

Divergerende reisende

Opplev mangfoldige og uvanlige eventyr med «Divergent Traveler». Denne bloggen, av Lina og David Stock, er et utstillingsvindu for deres unike reiseopplevelser, inkludert dyrelivsmøter, kulturell fordyping og adrenalinpumpende aktiviteter.

DuVine Cycling + Adventure Co.

"DuVine Cycling + Adventure Co" er en blogg som tilbyr innsikt i kuraterte sykkelturer, kulinariske opplevelser og luksuriøse eventyrreiser. Bli med i DuVine-fellesskapet for en blanding av aktiv utforskning og overbærende opplevelser.

Anbefalt litteratur: "Norway Bike Tour"

Lokal eventyrer

Oppdag lokale perler og uvanlige eventyr med "Local Adventurer." Denne bloggen, av Esther og Jacob, er en feiring av utforskning i forskjellige amerikanske byer. Finn skjulte perler, reiseguider og innsidetips for unike og lokale eventyr.

Tapt med formål

Få fantastiske ideer for uvanlige eventyr og kulturell utforskning med «Lost with Purpose», en blogg av Alex og Sebastiaan. Denne plattformen tilbyr innsikt i ukonvensjonelle destinasjoner, oppslukende opplevelser og ansvarlig reise. Bli med på deres søken etter å gå deg vill med hensikt.

Macs eventyr

Planlegg ditt neste utendørseventyr med «Macs Adventure», en blogg dedikert til tur- og turopplevelser. Enten det er en langdistansesti eller en naturskjønn rute, finn inspirasjon og praktiske tips til dine vandreeventyr.

MakeMyTrip

MakeMyTrip
Kilde: MakeMyTrip

Oppdag en verden av reisemuligheter med "MakeMyTrip", en omfattende plattform som tilbyr innsikt i destinasjoner, reiseguider og eventyropplevelser. Enten det er en helgetur eller en internasjonal eskapade, finn reiseinspirasjon på MakeMyTrip.

Aper og fjell

Bli med eventyrentusiasten Laurel Robbins på «Monkeys and Mountains». Denne bloggen er en blanding av utendørseventyr, dyrelivsmøter og kulturell utforskning. Følg Laurels reise for å oppdage verdens naturlige underverk.

Halvveis hvor som helst

Legg ut på lange tureventyr med «Halfway Anywhere». Denne bloggen, av Mac, tilbyr innsikt i turopplevelser, utstyrsanmeldelser og praktiske tips for de som søker episke reiser på ikoniske stier.

Bruk livet på å reise

Oppdag et liv med kontinuerlig reise med «Spend Life Traveling», en blogg av Sabrina Iovino. Denne plattformen tilbyr innsikt i sakte reiser, kulturell fordypning og eksternt arbeid. Bli med Sabrina på hennes reise for å utforske verden og finne inspirasjon til et liv tilbrakt på reise.

Reisetrent

Reisetrent
Kilde: Reisetrent

Forbered deg på utendørseventyr med «Travel Trained», en blogg som tilbyr innsikt i eventyrsport, friluftsferdigheter og reisekondisjon. Enten det er fotturer, klatring eller vannsport, finn ressurser for å forbedre dine ferdigheter og selvtillit for spennende opplevelser.

Jenter Wanderlust

Feir kvinnelig reisestyrke med «Girls Wanderlust», en blogg dedikert til å inspirere kvinner til å utforske verden. Denne plattformen tilbyr reiseguider, tips og fortellinger for å oppmuntre kvinner til å begi seg ut på sine egne eventyr.

Familie reiseblogger

Familiereiseblogger er de beste guidene for de som pakker mer enn bare sine individuelle bagger. De gir sunn innsikt i å reise med barn og kjære, og anbefaler familievennlige destinasjoner, aktiviteter, spisesteder og overnattingsmuligheter.

Wyld familiereiser

Se verden med familien din ved først å lese «Wyld Family Travel», en blogg dedikert til å utforske verden med barn. Oppdag familievennlige reisemål, reisetips og inspirerende fortellinger som gjør reiser tilgjengelige og hyggelige for hele familien.

Flashpacking familie

Øk familiereiseopplevelsene dine med "Flashpacking Family." Denne bloggen gir deg innsikt i familievennlige reisemål, anmeldelser av reiseutstyr og tips for å få mest mulig ut av reisene dine med barn. Oppdag en verden av reisemuligheter for hele familien.

Fire rundt om i verden

Utforsk familiereiseeventyr med «Four Around The World», en blogg av Kate og familien hennes. Denne plattformen tilbyr praktiske tips, reisemålsguider og personlige historier som viser gledene og utfordringene ved å reise med barn. Bli med på reisen til denne eventyrlystne familien.

Full koffert

Planlegg uforglemmelige familieferier med «Full Suitcase», en blogg som tilbyr reisemålsguider og reisetips for familier. Enten det er å utforske byer, nyte naturen eller planlegge bilturer, finn inspirasjon for å skape varige minner med dine kjære.

Våre Globetrottere

Oppdag familievennlige reiseopplevelser med «Our Globetrotters», en blogg av Keri Hedrick. Denne plattformen tilbyr innsikt i reisemål som er egnet for familier, praktiske tips og reiseinspirasjon som imøtekommer de unike behovene til verdensfamilier.

Reis Babbo

Reis Babbo
Kilde: Reis Babbo

Bli med Eric Stoen på «Travel Babbo», en blogg dedikert til familiereiser og skape magiske opplevelser med barn. Denne plattformen gir destinasjonsguider, reisetips og personlige historier for å inspirere familier til å utforske verden sammen.

Foreldreskap og pass

Naviger i verden av familiereiser med «Foreldreskap og pass». Denne bloggen, av Lindsay og Chris, tilbyr innsikt i å reise med barn, familievennlige reisemål og tips for å få mest mulig ut av familieeventyrene dine rundt om i verden.

La oss reise familie

"La oss reise familie" er en blogg som gir reisemålsguider, reisetips og inspirerende historier for familier som søker eventyr sammen. Bli med i Let's Travel Family-fellesskapet og oppdag gleden ved å utforske verden som en familie.

Bruk livet på å reise

Spend Life Traveling er en levende blogg som oppfordrer leserne til å bruke livet på å oppfylle reisedrømmene sine. Bloggen kombinerer praktiske råd med personlige erfaringer, og gir rik innsikt i å bo, jobbe og reise over hele verden. Fra reisemålsguider til reisetips og livsstilsråd gir Spend Life Traveling all informasjonen for å gjøre din verdensomspennende reise sømløs og ekstraordinær.

Mer tid til å reise

Mer tid til å reise er en god kilde til informasjon for reisende over 50 år. Denne bloggen er forankret i troen på at reise er givende og transformerende i alle aldre. Den tilbyr et vell av råd om destinasjoner, overnattingssteder, spisesteder og reiseopplevelser, spesielt tilpasset interessene og behovene til voksne reisende. Med sitt rike innhold sikrer More Time to Travel at dine gylne år er fylt med minneverdige reiser.

The Trail av Banana Backpacks

The Trail by Banana Backpacks presenterer et forfriskende inntrykk av reiseverdenen. Det er ikke bare en blogg; det er en fellesskapsplattform som deler inspirerende historier fra både reisende og lokalbefolkningen. Den legger vekt på ansvarlig reise og tverrkulturell forståelse med en visjon om å skape en positiv innvirkning. Bloggen gir informasjon om destinasjoner utenfor allfarvei, etisk reisepraksis og tips for å forbedre reiseopplevelsen din og ta deg videre på reisen.

Vår oppsummering av de 100 beste reisebloggene er en dynamisk samling av inspirerende reiseskildringer og praktiske råd. Uansett reisestil eller budsjett, har denne mangfoldige kolleksjonen noe for enhver smak. Vi håper det gir næring til vandrelysten din, utstyrer deg med nyttige tips og hjelper deg med å kartlegge minneverdige reisehistorier. 

Husk at hver flott tur starter med god planlegging. Disse bloggene kan veilede deg gjennom hvert trinn, og sikre at reisene dine er velinformerte og spennende. Og hvis du skal kjøre i et annet land, ikke glem å få en internasjonal kjøretillatelse (IDP) fra IDA. Det gjør det enklere å kjøre i et fremmed land fordi det er anerkjent over hele verden. Så begynn å utforske disse bloggene, planlegg ditt neste eventyr, og ikke glem IDP. Trygge og gode reiser!

Få din internasjonale kjøretillatelse på 2 timer

Øyeblikkelig godkjenning

Gyldig i 1-3 år

Verdensomspennende ekspressfrakt

Tilbake til toppen